ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Ψάχνετε για μια μοναδική ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον που τιμά την ποιότητα, την παιδαγωγική αριστεία και το πνεύμα κοινότητας; Το φροντιστήριό μας, σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση, αναζητά ταλαντούχους επαγγελματίες (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο-IB-Πανεπιστήμιο) που έχουν πάθος για τη διδασκαλία και την καινοτομία, για να ενταχθούν στη δυναμική μας ομάδα.

Επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια παιδαγωγική εμπειρία υψηλού επιπέδου, εστιάζοντας στην ανάπτυξη του ατόμου μέσα από την ελευθερία έκφρασης και την κριτική σκέψη. Η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση είναι ολιστική, υποστηρίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη και εμπλουτισμό τόσο των μαθητών μας όσο και του προσωπικού μας.

Η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας μας. Πιστεύουμε ότι η συλλογική προσπάθεια και η αμοιβαία υποστήριξη ενισχύουν το πνεύμα κοινότητας και οδηγούν σε αξιοσημείωτα εκπαιδευτικά αποτελέσματα. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι εκπαιδευτικοί αισθάνονται ελεύθεροι να μοιραστούν ιδέες, να πειραματιστούν με νέες μεθόδους διδασκαλίας και να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών.

ΥΠΟΒΟΛΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

    Input this code: captcha