Θεομητορος 55, αλιμος

Φιλολογικό φροντιστήριο Καρακάξης

Στοιχεία της ειδικής δουλειάς μας!

Ο ειδικός τρόπος διδασκαλίας υποστηρίζεται από  ειδικά βοηθήματα που έχουν επεξεργαστεί οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα που διδάσκουμε.

Το φροντιστήριό μας στελεχώνεται από πολυμελή ομάδα έμπειρων φιλολόγων καθηγητών, που υπηρετούν με συνέπεια και αποφασιστικότητα τη σωστή κατεύθυνση, στον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων της ΟΠ των Ανθρωπιστικών σπουδών.

      Στην ειδική δουλειά που απαιτεί η ΟΠ των Ανθρωπιστικών σπουδών συμβάλλει και ο χώρος του φροντιστηρίου , οποίος υπηρετεί την ανάγκη της εμπεριστατωμένης διδασκαλίας των μαθημάτων της ΟΠ των Ανθρωπιστικών σπουδών και της  μελέτης των μαθητών στο χώρο του φροντιστηρίου. Για το σκοπό αυτό έχουν αναρτηθεί ιστορικοί χάρτες και διαγράμματα, γνωμικά Αρχαίων Φιλοσόφων, ποιήματα σύγχρονων ποιητών, βιβλιοθήκη υποστήριξης, χώρος μελέτης κατάλληλος για υψηλή συγκέντρωση κ.α. Μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο μας!

   Και στο φιλολογικό παράρτημα του φροντιστηρίου μας τα τμήματά μας είναι ολιγομελή. Δεν ξεπερνούν τους  6 μαθητές ανά τμήμα! Στις συνθήκες αυτές ο καθηγητής μπορεί να απευθύνει το μάθημά του προσωπικά, σε καθένα από τους μαθητές του τμήματος, γεγονός ανέφικτο σε πολυμελή τμήματα, στα οποία επομένως ο καθηγητής απλώς λέει το μάθημά του.

           Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την παιδαγωγική μας προσέγγιση, τα οποία σε συντομία παρουσιάστηκαν στο θέμα η φυσιογνωμία του φροντιστηρίου (λινκ), και συνοψίζονται στη διατύπωση: δίπλα σε κάθε μαθητή και υποστήριξή του και σε ατομικό επίπεδο, πέρα κι από τις ώρες του προγράμματός του, με σκοπό την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του, ώστε να αισθάνεται ικανός να διαχειρίζεται τη δυσκολία, τα υπηρετούν με απόλυτη συνέπεια οι καθηγητές του φιλολογικού μας παραρτήματος.

           Επισημαίνουμε ότι εκτός από το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης των Πανελληνίων , που υλοποιεί το φροντιστήριό μας, υπάρχει πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων, στα μαθήματα που απαιτείται (πχ Ιστορία), ακόμα και κάθε βδομάδα.

           Πιστεύουμε αλλά και αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, ότι η δουλειά που κάνουμε στην κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών σπουδών είναι πραγματικά  ειδική και απολύτως προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις των Πανελληνίων! Οι μαθητές μας θα σας μιλήσουν με κατηγορηματικό τρόπο γι’ αυτή. Ρωτήστε τους!

           Επισημαίνουμε ωστόσο ότι παρ’ όλα αυτά τα δίδακτρα διατηρούνται σε προσιτό επίπεδο.