Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα συμβουλευτικής με θέμα: “Εμψυχωτής ή Εμπόδιο; Ο ρόλος των γονέων στην εκπαιδευτική διαδικασία”, που διοργανώνει το φροντιστήριό μας, την προσεχή Δευτέρα, 08/04 στις 19.00 Η εκδήλωση έχει ως στόχο να φωτίσει τις πολύπλοκες δυναμικές ανάμεσα στην συμμετοχή των γονέων και την εκπαιδευτική πρόοδο των παιδιών τους, αναζητώντας τρόπους προς μία πιο αποδοτική και θετική συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναριου καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στον τομέα της ψυχολογίας και της παιδαγωγικής θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μέσα από ομιλίες και στρογγυλή τράπεζα. Θα εξετάσουμε πώς η ενεργή συμμετοχή των γονέων μπορεί να μετατραπεί σε έναν ισχυρό εμψυχωτή για την ακαδημαϊκή επιτυχία και την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και ποιες παγίδες να αποφεύγουμε για να μην γίνουμε ένα εμπόδιο στην εκπαιδευτική τους πορεία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, και όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εμβαθύνουν στον ρόλο των γονέων στην εκπαίδευση και να εξερευνήσουν νέες διαστάσεις στη σχέση γονέων-παιδιών-εκπαιδευτικών. Μέσα σε ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, στόχος είναι η ανταλλαγή ιδεών και η καλλιέργεια στρατηγικών που θα ενδυναμώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά και να συμβάλλετε με τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες σε αυτήν την σημαντική συζήτηση. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και την εγγραφή, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Μη χάσετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε την γνώση σας και να συνεισφέρετε σε ένα θέμα τόσο κρίσιμο για το μέλλον των παιδιών μας και την κοινωνία μας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!